banner ad

[Video] Persembahan Ezad, Rahmad, Elly, Zamani Di Anugerah Industri Muzik 18 (AIM18)

| 13/11/2011 | 0 Comments

Memang lagu-lagu lama menjadi igauan dari dahulu hingga sekarang. Boleh dikatakan, lagu-lagu lama lebih ‘berhantu’ dari lagu sekarang. Ya kan? Lihat sahajalah persembahan 4 nama besar semalam. Ezad Exists dengan lagu Mengintai Dari Tirai Kamar membuatkan satu stadium bergema sorakan.

Begitu juga dengan Rahmad Mega, dengan lagu popular dan hits di zaman 90an, Bayangan Gurauan terus menggamit memori setiap penonton di stadium ataupun di rumah. Kemunculan Vokalis kumpulan Axl’s, Elly betul-betul membuatkan penonton terkejut dan bersorak. Manakan tidak, sudah lama penyanyi ini tidak membuat kemunculan di majlis-majlis anugerah besar seperti Anugerah Industri Muzik 18 semalam. Lagu yang didendangkan oleh Elly Axl’s, Akulah Kekasihmu telah membuatkan semua penonton di rumah mahupun di stadium menyanyi bersama.

Nama Zamani Slam tidak perlu diperkenalkan lagi di negara kita ini. Zamani yang popular dengan Kumpulan Slam ini semalam betul-betul membuatkan semua hadirin di Stadium Putra Bukit Jalil bagai naik ‘gila’. Dengan lagu yang sangat popular di zaman 90an, lagu ber’hantu’ Gerimis Mengundang ini telah membuatkan suasana di stadium kembali ke zaman 90an. Betul-betul terasa.

So, kami sediakan video persembahan mereka tersebut untuk anda tonton kembali. Enjoy! 20x20 beauty [Video] Persembahan Ezad, Rahmad, Elly, Zamani Di Anugerah Industri Muzik 18 (AIM18)

AIM18 2 [Video] Persembahan Ezad, Rahmad, Elly, Zamani Di Anugerah Industri Muzik 18 (AIM18)

iklan1 [Video] Persembahan Ezad, Rahmad, Elly, Zamani Di Anugerah Industri Muzik 18 (AIM18)

Carian Anda :

  • elly axl (24)
  • Biodata elly axl (21)
  • biodata zamani slam (17)

Tags: , , , , , , , , , , , , , , ,

Category: Video

About the Author ()

Im Masleeyana or you guys can called me, Nana! Just admin or penulis jemputan mengenai ruangan gossip di Leypark.com ini. Please email me if u guys have anything to share with us. Masleeyana@gmail.com. TQ!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge
:p 8) :lol: =( :8 ;) :(( :o: :[ :) :D :-| :-[) :bloody: :cool: :choler: :love: :oups: :aie: :beurk: