Vanila Coklat Episod 1, 2, 3, 4 & 5 Full Video Online

| 18/01/2012 | 27 Comments

vanila cokelat 1 Vanila Coklat Episod 1, 2, 3, 4 & 5 Full Video Online

Vanila Coklat mengisahkan tentang Zara, 19 tahun dan Aamir, 20 tahun yang sedang menuntut di Institut Pengajian Tinggi. Zara dan Aamir saling membenci antara satu sama lain dan masing-masing sudah mempunyai kekasih. Aamir sering mengusik Zara kerana Zara merupakan pelajar cemerlang dan pelajar contoh di kolej manakala Zara membenci Aamir kerana baginya, Aamir seorang kaki perempuan.

UPDATED : Kesemua episod 1 Р5 dah kena claimed. Nanti kami akan re-upload balik. 

Tags: , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

Category: Drama Melayu, Movie Online, Video

About the Author ()

Founder Leypark [Dot] Com dan akan mengumpul isu semasa, berita terkini, tutorial, video menarik, gambar menarik, tips cinta dan macam-macam lagi. Sila subcribe via Email di bawah untuk mendapatkan update dan info terbaru dari Leypark [Dot] Com!

Comments (27)

Trackback URL | Comments RSS Feed

  1. syit0 says:

    ala npe tak boleh tengok vanila coklat episode 4 ?? teruslah upload epsod yang akan dtang boleh tak . sya duduk asrama then tak boleh tgok crita neyh tiap mggu . awk boleyh tlog sya kan ? :8

  2. nor asiah says:

    nk password untuk vanilla coklat episod 4..

  3. fathin says:

    episod 6 bile nk upload ??? :((
    teruskan upload sume episod boleh x…?? :D

  4. syit0 says:

    thank you so much ! :8
    syit0 nak shared pasal..:"(My Profile

  5. bie says:

    yup cepat2 upload ye kitorang tgu

  6. miemi says:

    nk tgk VC … npe x leh?? =(

  7. ika says:

    hope akan diberitahu bila dah re-upload VC yea.. :D :8

  8. noor adilah mardzuki says:

    camner nk nengok cita soffiya..sy bka x boleh pon..tq

  9. ida says:

    nnti bile dvd dh kuar jgn lupe announce k.. suke sgt tgk VC ni…

  10. Izzatul As Syura says:

    Alahai, nape xde vanila coklat ke3..

  11. akim says:

    Boleh upload baru tak ? Saya takdapat nak tengok dari episode 3-13. Cari semua website tapi banyak dah kena claim ;(

  12. afina says:

    kat mane nk tengok citer nih???? :8

  13. Badrul Syam Masi says:

    best gile,, tpi episode ke 3 sy lum tengok,, ape,,

  14. Badrul Syam Masi says:

    best gile,, tpi episode ke 3 sy lum tengok,, ape,,

  15. Badrul Syam Masi says:

    best gile,, tpi episode ke 3 sy lum tengok,, ape,,

  16. Badrul Syam Masi says:

    best gile,, tpi episode ke 3 sy lum tengok,, ape,,

  17. Badrul Syam Masi says:

    best gile,, tpi episode ke 3 sy lum tengok,, ape,,

  18. Badrul Syam Masi says:

    best gile,, tpi episode ke 3 sy lum tengok,, ape,,

  19. Badrul Syam Masi says:

    best gile,, tpi episode ke 3 sy lum tengok,, ape,,

  20. Badrul Syam Masi says:

    best gile,, tpi episode ke 3 sy lum tengok,, ape,,

  21. Badrul Syam Masi says:

    best gile,, tpi episode ke 3 sy lum tengok,, ape,,

  22. mcm mna nak tgok yes?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge
:D :-) :( :o 8O :? 8) :lol: :x :P :oops: :cry: :evil: :twisted: :roll: :wink: :!: :?: :idea: :arrow: :| :mrgreen: