Tonton/Watch Online Drama Tihany Slot Ratu TV9 Episod 1 – 7 Full Video

| 16/11/2011 | 0 Comments

tihany Tonton/Watch Online Drama Tihany Slot Ratu TV9 Episod 1   7 Full Video

TIHANY (TV9)

Slot: Ratu TV9 Hari Tayangan: Setiap Isnin dan Selasa, Masa Tayangan: 8.30 malam Mula Tayangan: 10 OCTOBER 2011. PELAKON : Nabila Huda, Emelda Rosmila, Mustafa Kamal, Ungku Ismail, Riz Amin. Director: Bahri Umar

SINOPSIS TIHANY (TV9)

Tihany merupakan seorang gadis yang biasa dan sederhana. Namun disebalik kesederhanaan beliau, dia mempunyai budi pekerti dan adap sopan yang amat tinggi. Walaupun dia adalah anak tunggal seorang tokoh usahawan yang berjaya, dia tetap dengan caranya yang sederhana dan gembira menguruskan kedai bunga yang kecil. Tihany mempunyai seorang ibu tiri yang sangat rapat dengannya yang dianggap seperti ibu sendiri. Tihany juga sudah bertunang dengan Azman selaku setiausaha di syarikat ayahnya. Azman adalah seorang yang sederhana dan dia sering merasakan rendah diri kerana berkawan dengan anak tokoh usahawan.

Tragedi berlaku sutu hari sebelum pernikahan mereka apabila Tan Sri Abu Bakar diserang sakit jantung dan Azman tidak muncul pada hari pernikahan. Tihany panik dengan keadaan ayahnya dan demi menjaga kesihatan ayahnya dia perlu juga berkahwin. Soraya (ibu tiri) mencadangkan beliau berkahwin dengan Imran, seorang kenalannya. Pelbagai konfik timbul kerana sikap tamak Soraya dan Azman kerana ingin membolot harta Tan Sri Abu bakar dan anaknya, Tihany.

Tihany Episod 1

Tihany Episod 2
Tihany Episod 3
Tihany Episod 4
Tihany Episod 5
Tihany Episod 6
Tihany Episod 7
More video will be updated after this.. tungguuuuuu  20x20 boss Tonton/Watch Online Drama Tihany Slot Ratu TV9 Episod 1   7 Full Video

iklan1 Tonton/Watch Online Drama Tihany Slot Ratu TV9 Episod 1   7 Full Video

Carian Anda :

  • drama tihany (13)
  • tonton drama tihany episode terakhir (1)

Tags: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

Category: Drama Melayu, Movie Online, Video

About the Author ()

Founder Leypark [Dot] Com dan akan mengumpul isu semasa, berita terkini, tutorial, video menarik, gambar menarik, tips cinta dan macam-macam lagi. Sila subcribe via Email di bawah untuk mendapatkan update dan info terbaru dari Leypark [Dot] Com!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

:p 8) :lol: =( :8 ;) :(( :o: :[ :) :D :-| :-[) :bloody: :cool: :choler: :love: :oups: :aie: :beurk: