banner ad

Tag: zizan raja lawak

Tonton Filem Cinta Kura-Kura Full Movie

Tonton Filem Cinta Kura-Kura Full Movie

| 26/03/2012 | 23 Comments

Watch Cinta Kura-Kura (2012) Full Movie Sinopsis: Cinta Kura-Kura mengisahkan tentang seorang gadis ceria berusia 21 tahun bernama Nani bersama binatang peliharaannya, Nico. Nico adalah seekor kura-kura spesis terancam dan ia mempunyai kelebihan luarbiasa iaitu boleh bercakap dengan manusia, tapi sekiranya dia mahu melakukannya… Kisah romantik komedi ini bermula disaat Nani berpindah ke rumah abangnya, [...]

Continue Reading

[Gambar] Sekitar Pengambaraan Filem Mael Lambung Di Terengganu

[Gambar] Sekitar Pengambaraan Filem Mael Lambung Di Terengganu

| 25/11/2011 | 0 Comments

Khabarnya, Filem ini sedang giat menjalani pengambaran di sekitar Terengganu. Filem arahan pengarah Ahmad Idham ini katanya dibuat atas permintaan peminat yang ingin cerita tentang kehebatan Mael Lambung VS Ah Chai dilebarkan di layar perak pula. Filem ini menampilkan Juliana Evans sebagai penyiasat dan juga kawan baik Zizan dalam filem Hantu Bonceng iaitu Toqq. Dengarnya, [...]

Continue Reading

Keputusan Penuh Senarai Pemenang Anugerah Industri Muzik 18 (AIM18)

Keputusan Penuh Senarai Pemenang Anugerah Industri Muzik 18 (AIM18)

| 13/11/2011 | 1 Comment

Anugerah Industri Muzik yang ke 18 telah pun menutup tirainya semalam. Majlis Anugerah semalam dikemudikan oleh 2 Pengacara popular tanah air iaitu Ac Mizal serta Zizan Raja Lawak. So far, bagi pendapat kami, AC dan Zizan berjaya menghidupkan suasana happening semasa acara berlangsung. Yuna telah mendominasi 3 kategori pada malam berprestij tersebut dengan merangkul anugerah [...]

Continue Reading

AC Mizal & Zizan Raja Lawak Dipilih Sebagai Pengacara Anugerah Industri Muzik 18

AC Mizal & Zizan Raja Lawak Dipilih Sebagai Pengacara Anugerah Industri Muzik 18

| 24/10/2011 | 0 Comments

Baru-baru ini berlangsung’nya sidang media untuk umumkan pengacara bersama untuk Anugerah Industri Muzik ke 18 (AIM 18). Sidang media kali ini turut umumkan barisan artis yang bakal membuat persembahan pada malam anugerah nanti. Beberapa hari sebelum majlis ini berlangsung juga, ada ura ura mengatakan mereka yang merupakan produk berkaitan program Raja Lawak ini bakal mengisi [...]

Continue Reading

Filem Hantu Bonceng Dikatakan Mempunyai Unsur Menghina Islam?

Filem Hantu Bonceng Dikatakan Mempunyai Unsur Menghina Islam?

| 08/09/2011 | 1 Comment

Pulak dah! Itu yang boleh i katakan. Filem Hantu Bonceng yang tengah meletup-letup di pawagam sekarang ini telah mengutip hasil jualan tiket 5 Hari 5 Juta ini dikatakan mempunyai unsur-unsur menghina islam. Ye ke? Btw, i belum bekesempatan untuk tonton Filem Hantu Bonceng ini disebabkan atas faktor kerja. Ada peminat yang telah menonton Filem Hantu [...]

Continue Reading

KL Gangster 2 Dalam Pembikinan – Aaron Aziz

KL Gangster 2 Dalam Pembikinan – Aaron Aziz

| 08/09/2011 | 3 Comments

Psst, KL Gangster 2 dalam pembikinan! Hoorayyy.. semestinya berita ini menggembirakan peminat Filem KL Gangster kan? I pun happy okay.. Dapat la tengok aksi Aaron Aziz yang ensemmmmm tu lagi.. (sorry to her wife) .. gambar di bawah menunjukkan abang kacak lagi gantang kita ni menunjukkan ke’jantanan’ beliau.. sexy nokkk I cakap dengan you all.. [...]

Continue Reading

Peminat Zizan Raja Lawak Tertipu Facebook Fan Page Zizan

Peminat Zizan Raja Lawak Tertipu Facebook Fan Page Zizan

| 07/09/2011 | 4 Comments

Hello you all.. i kembali lagi.. kali ni, i nak share sumthing.. elok-elok i baru lepas makan tadi, so buka la blog untuk update entry ini (penulis jemputan je punn) hihi.. lepas tu on facebook macam biasa, lepas tu i ternampak post panas you all.. haa, nak tahu apa dia? Ni nak habaq mai ni.. [...]

Continue Reading

Filem Komedi Seram Hantu Bonceng Catat Kutipan RM5 Juta Dalam 5 Hari Tayangan

Filem Komedi Seram Hantu Bonceng Catat Kutipan RM5 Juta Dalam 5 Hari Tayangan

| 06/09/2011 | 1 Comment

6 Sep – Filem komedi seram arahan Ahmad Idham Ahmad Nadzri, “Hantu Bonceng”, telah berjaya mendapat kutipan sebanyak RM5 juta dalam tempoh lima hari tayangan, sekaligus mencipta sejarah dengan kutipan tiket tertinggi ketika musim perayaan. Ditayangkan serentak pada 31 Ogos lalu di 80 pawagam di Malaysia, Singapura dan Brunei, lebih 500,000 penonton telah menyaksikan filem [...]

Continue Reading