Ron Jeremy Raja Seks. Main Dengan Lebih 4000 Wanita

| 04/09/2011 | 0 Comments

Pelik tapi benar seorang lelaki telah meniduri ribuan wanita cantik..

 Ron Jeremy Raja Seks. Main Dengan Lebih 4000 Wanita

Ron Jeremy, memang layak dijuluki sebagai raja seks. Aktor film porno ini sudah melakukan seks dengan empat ribu wanita. Ehem2!!!!. , apakah dia akan berhenti melakukan seks dengan berganti wanita? Jawabannya, belum lagi. Sebelum dia berhenti melakukan seks dengan banyak wanita.’Itu akan menjadi perkara yang pelik. walaupun hanya sebuah mimpi,’ katanya.

Bagi Ron, melakukan seks adalah pekerjaanya. Kerana dia bekerja di sebuah industri film porno. Ron mengaku ingin memiliki keluarga sebagaimana lelaki normal lain. Bahkan, dia mengaku akan berhenti melakukan seks dengan banyak wanita, jika bertemu dengan wanita yang dicintainya.

hebat juga lelaki ni kan? cuba lihat wanita disampingnya, kebanyakan perempuan muda..memang gila. kalau tengok rupa? korang jeles tak? lelaki hensem belum tentu dapat camni, modalnya cuma jambang dan perut boroi..tapi mampu tiduri wanita sampai ribu2…

 

iklan1 Ron Jeremy Raja Seks. Main Dengan Lebih 4000 Wanita

Carian Anda :

  • main dengan (44)
  • cerita main dengan pelakon (12)
  • Main seks (1)

Tags: , , , , , , , , ,

Category: Info, Seks

About the Author ()

Founder Leypark [Dot] Com dan akan mengumpul isu semasa, berita terkini, tutorial, video menarik, gambar menarik, tips cinta dan macam-macam lagi. Sila subcribe via Email di bawah untuk mendapatkan update dan info terbaru dari Leypark [Dot] Com!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

:p 8) :lol: =( :8 ;) :(( :o: :[ :) :D :-| :-[) :bloody: :cool: :choler: :love: :oups: :aie: :beurk: