Pelakon Karipap-Karipap Cinta, Gambit Saifullah Maki Peminat Lagi

| 10/09/2011 | 4 Comments

Belum pun reda blog ini dengan isu artis aksi terlampau pelakon Awan Dania semalam, kali ini ada plak artis yang buat hal.. sepatutnya gossip pasal artis ini Penulis jemputan aku, si Minah Kepoh Nana tu yang tulis, tapi disebabkan aku check timeline twitter aku td, aku ternampak tweet dari bro admiralhafiz pula pasal Gambit Saifullah melalak tak tentu pasal.. aku pun tweet balik untuk tahu apa yang terjadi, so lepas tu bro admiralhafiz pun tunjuk kenapa. Nak tahu? Cer tengok screenshoot di bawah.

gambit 1 Pelakon Karipap Karipap Cinta, Gambit Saifullah Maki Peminat Lagi

Apaa da, bukan hari tu siap keluar paper mintak maaf lagi ke? Ni duk sound-sound orang tak ada telur lagi, siap ‘pussy’ lagi, apekejadahnya? Memang bermasalah la ko ni bro.. kawan aku memang ada cakap yang dia ni memang panas baran, degil, mulut macam puaka je.. siapa kawan aku tu? adalah kawan baik aku yang merupakan kawan kpd si gambit ini juga.. Dah mintak maaf dan keluar paper pun still tak berubah..

3941563021 Pelakon Karipap Karipap Cinta, Gambit Saifullah Maki Peminat Lagi

Sebab apa ya si gambit ni melalak tak tentu pasal? Mungkin sebab kutipan filem Karipap-Karipap Cinta lakonan dia dapat kutipan cuma RM0.19 Juta je kot? Hahaha! Lol!

Tayangan Filem 2011 Pelakon Karipap Karipap Cinta, Gambit Saifullah Maki Peminat Lagi

Sudah-sudah la tu bro. Ubah la perangai tu. Adehhh!

 

iklan1 Pelakon Karipap Karipap Cinta, Gambit Saifullah Maki Peminat Lagi

Carian Anda :

  • kereta artis malaysia terkini (55)
  • pelakon karipap karipap cinta (31)
  • gambit saifullah biodata (28)
  • gambit saifullah (18)
  • gambit saifullah girlfriend (18)
  • kutipan karipap karipap cinta (18)
  • pelakon karipap-karipap cinta (14)
  • biodata gambit saifullah (10)

Tags: , , , , , , , , , , , , ,

Category: Gossip Panas

About the Author ()

Founder Leypark [Dot] Com dan akan mengumpul isu semasa, berita terkini, tutorial, video menarik, gambar menarik, tips cinta dan macam-macam lagi. Sila subcribe via Email di bawah untuk mendapatkan update dan info terbaru dari Leypark [Dot] Com!

Comments (4)

Trackback URL | Comments RSS Feed

  1. miss annaz says:

    lama2 sok peminat lari..
    :lol: miss annaz nak shared pasal..Mee Sup..cincai2 jer…My Profile

  2. FuckGambit says:

    Dia ni mmg babi . aku dok tgok dia punya wall kat fb . banyak jugak la dia maki2.. pastu delete post.. then mintak maaf… lepas mintak maaf, maki balik.. sekarang dia kata ada admin lain yang jaga page tu , so nampak sangat macam nak tutup kesalahan dengan mengatakan admin lain yang maki peminat ! wth !

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge
:p 8) :lol: =( :8 ;) :(( :o: :[ :) :D :-| :-[) :bloody: :cool: :choler: :love: :oups: :aie: :beurk: