Ketahui Rahsia Keserasian Pasangan Mengikut Urutan Kelahiran

| 18/09/2011 | 0 Comments

rahsia perkahwinan Ketahui Rahsia Keserasian Pasangan Mengikut Urutan Kelahiran

Percaya atau tidak, orang-orang tua memang selalu menghubungkan hari dan tarikh kelahiran , mahupun urutan kelahiran kita dalam hal jodoh dan keserasian pasangan. Jika kombinasinya tidak sesuai, dengan cepat mereka mengatakan si dia bukan jodoh kita.  20x20 waaaht Ketahui Rahsia Keserasian Pasangan Mengikut Urutan Kelahiran

Sekadar ingin tahu, tak ada salahnya anda mengetahui kombinasi seperti apakah yang baik menurut para orang tua zaman dulu? Siapa tahu, ada persamaan dengan hubungan anda dan si dia  saat ini. Kononnya, kombinasi hubungan yang sesuai adalah anak tunggal berpasangan dengan si bungsu, si sulung dengan si bungsu, si tengah dengan si bungsu. Kombinasi lainnya adalah sebagai berikut:

Si Sulung dengan si Sulung

Konon katanya pasangan ini akan mengalami masalah-masalah dan kesulitan untuk menuju pada hubungan yang lebih baik mahupun yang lebih menyenangkan. 

Si Sulung dengan si Tengah

Katanya si tengah memiliki kepandaian untuk menyenangkan pasangannya. Selain itu juga si tengah ini merupakan pasangan yang secocok  bagi siapa saja dan mudah diajak berbincang. 

Si Tengah dengan si Tengah

Memiliki potensi untuk serasi di antara  satu sama lain. Meskipun keduanya si tengah, namun bila salah satu lebih cenderung bersikap sulung dan yang lainnya agak kebungsuan, keduanya merupakan pasangan yang serasi. 

Si Tengah dengan si Bungsu

Keduanya akan menjadi pasangan serasi bila si tengah memiliki kecenderungan ke sulung. Jika si tengah memiliki sikap tengah, mungkin saja dia akan terpengaruh dengan gaya hidup si bungsu yang suka akan keseronokan serta menimbulkan masalah seperti pernikahan si bungsu dengan si bungsu.

Si Sulung dengan si Bungsu

Kombinasi paling bagus, si sulung dapat mengajar si bungsu bagaimana mengurus hidup dengan  lebih baik dan  serius. Si bungsu akan dapat mengajarkan si sulung bahawa wajar saja bersenang sekali-kali.

Si Bungsu dengan si Bungsu

Berhati-hatilah kerana anda  berdua memiliki kecenderungan yang sama, iaitu suka bersenang-senang. Tapi jika anda berdua sudah melewati batas kawalan, maka hubungan anda berdua tidak akan berjaya.

Anak Tunggal dengan anak Tunggal

Keduanya akan memiliki keegoan tinggi sehingga diperlukan  banyak waktu untuk  hidup rukun dan saling mendukung. 

Semua kenyataan diatas hanyalah bertujuan untuk pembacaan dan bukan untuk kita terlalu mempercayai dan ambil bulat-bulat mengenainya. Semoga anda semua bahagia dengan pasangan masing-masing.  20x20 big smile Ketahui Rahsia Keserasian Pasangan Mengikut Urutan Kelahiran

iklan1 Ketahui Rahsia Keserasian Pasangan Mengikut Urutan Kelahiran

Carian Anda :

  • pasangan serasi mengikut tarikh lahir (141)
  • pasangan mengikut tarikh lahir (116)
  • keserasian pasangan (112)
  • rahsia jodoh melalui tarikh lahir (95)
  • pasangan yang sesuai mengikut tarikh lahir (86)
  • pasangan sesuai mengikut tarikh lahir (75)
  • rahsia jodoh mengikut tarikh lahir (57)
  • jodoh yang sesuai mengikut tarikh lahir (56)
  • jodoh mengikut tarikh lahir (47)
  • tarikh lahir pasangan yang sesuai (38)

Tags: , , , , , , , , , , , ,

Category: Info, Tips

About the Author ()

Founder Leypark [Dot] Com dan akan mengumpul isu semasa, berita terkini, tutorial, video menarik, gambar menarik, tips cinta dan macam-macam lagi. Sila subcribe via Email di bawah untuk mendapatkan update dan info terbaru dari Leypark [Dot] Com!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

:p 8) :lol: =( :8 ;) :(( :o: :[ :) :D :-| :-[) :bloody: :cool: :choler: :love: :oups: :aie: :beurk: