Jurukamera Bernama Tv Terbunuh Di Somalia. Takziah Diucapkan! Al-Fatihah

| 03/09/2011 | 2 Comments

 

CjHfw 300x200 Jurukamera Bernama Tv Terbunuh Di Somalia. Takziah Diucapkan! Al Fatihah

Ini berita yang mengejutkan kami & seluruh rakyat Malaysia malam ini.

Jurukamera Bernama TV Noramfaizul Mohd Nor meninggal dunia setelah terkena tembakan curi semasa membuat liputan Misi Kemanusiaan Kelab Putera 1Malaysia dan BAKTI di Mogadishu, Somalia.

kejadian itu berlaku semasa Noramfaizul bersama rakan media elektronik yang sedang menaiki trak dalam perjalanan ke sebuah pusat komersial untuk menghantar berita telah terkena tembakan curi yang mengenai bahunya dan menembusi parunya.

Kejadian itu berlaku pada pukul 10.30 malam waktu Malaysia dan Noramfaizul meninggal dunia semasa menerima rawatan pada pukul 11.07 malam waktu Malaysia (Malaysia lima jam lebih awal dari Mogadishu), katanya.

Khairulanuar berkata, tembakan itu ditujukan kepada trak tentera kerajaan yang mengiringi pasukan media dalam liputan berita telah tersasar dan mengena Noramfaizul yang duduk berdekatan tingkap.

Takziah dari kami kepada keluarga Noramfaizul Mohd  Nor dan marilah kita sama sama sedekahkan al-Fatihah buat pejuang media kita ini. via Utusan Malaysia

 

 

 

iklan1 Jurukamera Bernama Tv Terbunuh Di Somalia. Takziah Diucapkan! Al Fatihah

Tags: , , , , , ,

Category: Berita, Isu Semasa

About the Author ()

Founder Leypark [Dot] Com dan akan mengumpul isu semasa, berita terkini, tutorial, video menarik, gambar menarik, tips cinta dan macam-macam lagi. Sila subcribe via Email di bawah untuk mendapatkan update dan info terbaru dari Leypark [Dot] Com!

Comments (2)

Trackback URL | Comments RSS Feed

  1. Nana says:

    takziah diucapkan.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

:p 8) :lol: =( :8 ;) :(( :o: :[ :) :D :-| :-[) :bloody: :cool: :choler: :love: :oups: :aie: :beurk: