[Gambar] Pelakon Terbaru Spiderman 4 – Andrew Garfield

| 01/08/2011 | 0 Comments

Ketika ini sekuel filem terbaru Spiderman; ‘The Amazing Spiderman’ sedang rancak dengan kerja-kerja produksi setelah penggambaran selesai dijalankan baru-baru ini. Filem itu dijangka ditayangkan pada Mac atau Mei tahun hadapan. Menariknya, filem terbaru ini akan menggantikan hampir keseluruhan pelakon dalam sekuel terdahulu. Ini termasuklah watak hero dan heroinnya. Selain itu, kostum Spiderman juga diberi nafas baru.

spiderman+4 billyinfo1 [Gambar] Pelakon Terbaru Spiderman 4   Andrew Garfield

Filem Spiderman ini dilakonkan oleh pelakon Andrew Garfield, yang membawa watak utama sebagai Peter Parker. Dia akan menggantikan pelakon terdahulu, Tobey Maguire. 


spiderman+4 billyinfo2 [Gambar] Pelakon Terbaru Spiderman 4   Andrew Garfieldspiderman+4 billyinfo4 [Gambar] Pelakon Terbaru Spiderman 4   Andrew Garfield


Bagi yang perasan, Andrew Garfield ni dulu pernah berlakon dalam filem ‘The Social Network’ membawakan watak Eduardo Saverin. 

spiderman+4 billyinfo9 [Gambar] Pelakon Terbaru Spiderman 4   Andrew Garfield

Lagi gambar-gambar Spiderman ‘baru’:

spiderman+4 billyinfo11 [Gambar] Pelakon Terbaru Spiderman 4   Andrew Garfield
spiderman+4 billyinfo5 [Gambar] Pelakon Terbaru Spiderman 4   Andrew Garfield
 spiderman+4 billyinfo6 [Gambar] Pelakon Terbaru Spiderman 4   Andrew Garfield
 spiderman+4 billyinfo7 [Gambar] Pelakon Terbaru Spiderman 4   Andrew Garfield
 spiderman+4 billyinfo8 [Gambar] Pelakon Terbaru Spiderman 4   Andrew Garfield
spiderman+4 billyinfo3 [Gambar] Pelakon Terbaru Spiderman 4   Andrew Garfield
 spiderman+4 billyinfo10 [Gambar] Pelakon Terbaru Spiderman 4   Andrew Garfield


Di bawah ni pula adalah preview filem terbaru Spiderman:


Kalau korang tengok trailer kat atas tu, filem ke-4 ni tak nampak pun macam sebuah sekuel atau sambungan filem terdahulu, tapi adalah re-make version dari filem pertama Spiderman. Mengapakah???

Category: Gambar, Luar Negara

About the Author ()

Founder Leypark [Dot] Com dan akan mengumpul isu semasa, berita terkini, tutorial, video menarik, gambar menarik, tips cinta dan macam-macam lagi. Sila subcribe via Email di bawah untuk mendapatkan update dan info terbaru dari Leypark [Dot] Com!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge
:D :-) :( :o 8O :? 8) :lol: :x :P :oops: :cry: :evil: :twisted: :roll: :wink: :!: :?: :idea: :arrow: :| :mrgreen: