Download Full Movie Tolong ! Awek Aku Pontianak

| 03/08/2011 | 2 Comments
Tolong%252520Awek%252520Aku%252520Pontianak Download Full Movie Tolong ! Awek Aku Pontianak
Sinopsis Tolong Awek Aku Pontianak:- 
Percintaan dari dua dunia berbeza… Sebuah filem komedi seram yang mengisahkan Bob, berperwatakan lurus bendul dan baik hati yang bekerja di sebuah syarikat periklanan, di bawah penyeliaan Faizal. Selepas berpisah dengan teman wanitanya (Ina), Bob dan kawannya, Pian berpindah ke sebuah apartment lain. Kehidupan baru Bob bermula selepas berpindah dan bertemu dengan dua beradik iaitu Maya dan Liyana. Pada mulanya Liyana tidak menyenangi kehadiran Bob dan Pian kerana takut identiti mereka terbongkar.
Namun selepas menguji Bob, mereka mengakui bahawa Bob tidaklah seperti yang mereka sangkakan. Sejak itu, mereka berempat menjadi kawan baik. Hubungan Bob dan Maya pula bertambah rapat selepas insiden beg Maya diragut. Selepas bertemu Maya di rumah Bob, Faizal melamar Maya untuk bekerja di syarikatnya. Faizal cuba memikat Maya, namun hampa. Kemudian Faizal berpakat dengan Kamal untuk menakutkan Maya. Tetapi berlaku sebaliknya, Faizal dan Kamal pula yang ketakutan setelah dikacau oleh pontianak. Faizal mula curiga dengan kehadiran Maya dan menyuruh Kamal mencari bomoh untuk menyiasat kehadiran pontianak dipejabatnya.
Faizal menyatakan keraguannya tentang Maya kepada Pian dan mereka berpakat untuk membongkar identiti Maya dan Liyana. Di parti yang diadakan oleh Faizal, mereka melakukan pelbagai cara untuk membuktikan Maya dan Liyana adalah pontianak. Benarkah Maya dan Liyana pontianak? Dan apa pula hubungan Nadia dengan dua beradik itu? Semuanya akan terjawab dalam filem `Tolong! Awek Aku Pontianak!’.
Tajuk Filem: Tolong Awek Aku Pontianak
Pengarah: James Lee
Penerbit: Tayangan Unggul Sdn. Bhd.
Dipawagam: 7 Julai 2011
Pelakon Tolong Awek Aku Pontianak: Zahiril Adzim Sazzy Falak Liyana Jasmay Sufian Mohamed Nurul Rashidi Ishak Yus Waisar Syanie Harun Salim Bachik Faezah Elai Nasrizal Ngasri Dato’ Jalaluddin Hasan Afdlin Shauki Ruminah Sidek Jehan Miskin


MediaFire Full Download

Category: Movie Download

About the Author ()

Founder Leypark [Dot] Com dan akan mengumpul isu semasa, berita terkini, tutorial, video menarik, gambar menarik, tips cinta dan macam-macam lagi. Sila subcribe via Email di bawah untuk mendapatkan update dan info terbaru dari Leypark [Dot] Com!

Comments (2)

Trackback URL | Comments RSS Feed

  1. chooz says:

    aku baru jer habis dlot yg avi version punye.. hehe.. thanks for sharing bro.. :)

  2. HazIssac says:

    avi punya file besar kot.. ni kecik je.. download pun x sampai setengah jam.. xde hal la bto :)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge
:D :-) :( :o 8O :? 8) :lol: :x :P :oops: :cry: :evil: :twisted: :roll: :wink: :!: :?: :idea: :arrow: :| :mrgreen: