banner ad

Adam Dan Hawa Episod 29

| 16/10/2012 | 0 Comments

drama Adam dan Hawa1 Adam Dan Hawa Episod 29

Tonton Adam & Hawa Episod 29

Bila ada ruang antara mereka, Adam akan cuba pertahankan haknya iaitu Ain Hawani masih isteri dan akan tetap menjadi isterinya sampai bila-bila. Kata-kata Adam yang terlalu yakin membuatkan Ain bengang balik. Isu rumahtangga jadi topic pergaduhan mereka da kali ini Adam tetap anggap mereka masih suami isteri yang sah walaupun telah berpisah 8 tahun lalu. Ain mula rasa ada sesuatu yang tak kena pada perkahwinan mereka kerana isu tu jugalah Maria dan Normah perkatakan sejak akhir-akhir ni. Adam masih cuba menyakinkan Ain, kasih sayang dan cintanya pada Ain makin berkembang hari ke hari dan tak sanggup kehilangan Ain lagi.

Walaupun Ain cuba melawan perasaan tapi mula ada rasa sayang pada Adam. Ain tak mampu tipu dirinya sendiri. Sebelum Ain berangkat pulak Adam memberi sesuatu kenangan pada Ain iaitu tasbih putih. Putih melambangkan cinta dan sayang Adam yang suci pada Ain. Adam nak hubungan mereka terus bersemi sekembali ke Malaysia nanti. Ain tak terkata…tapi yakin dihatinya, Adam kini mula bertapak di hati Ain…tapi Johan yang setia menanti nya..? Ain keliru tentang perasaannya…!


Ahawa29..dramatvonline by dramatvonline-net

iklan1 Adam Dan Hawa Episod 29

Tags: , , , , ,

Category: Drama Melayu, Movie Online, Video

About the Author ()

Founder Leypark [Dot] Com dan akan mengumpul isu semasa, berita terkini, tutorial, video menarik, gambar menarik, tips cinta dan macam-macam lagi. Sila subcribe via Email di bawah untuk mendapatkan update dan info terbaru dari Leypark [Dot] Com!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge
:p 8) :lol: =( :8 ;) :(( :o: :[ :) :D :-| :-[) :bloody: :cool: :choler: :love: :oups: :aie: :beurk: